Raamatukava

“One More Time with Feeling” neljapäeval, 1. detsembril kell 19.00 Cinamonis

In raamatukava on 30/11/2016 at 21:35

Andre Dominiki dokumentaal „One More Time with Feeling“ räägib Nick Cave ja bändi The Bad Seeds albumist „Skeleton Tree“ loomisest ja selle tagatubadest.

nickcaveAlgselt oli tegemist vaid esitlustepõhise filmikontseptsiooniga, kuid Dominik kaevus sügavamatesse albumi kirjutamise- lindistamise telgitagustesse ühendades ja põimides ühte nii kontserdid-esinemised kui intervjuud bändiliikmetega. Tulemuseks on tõeline, habras ja samal ajal karm materjal, mis näitab artisti tõelist teekonda läbi suurte raskuste ja pimeduse.

See erakordne ja nüüd laialdaste kiidusõnadega vastu võetud film esilinastus Veneetsia filmifestivalil 5. septembril, millele järgnes hulk seansse rohkem kui 950s kinos läbi 30 riigi. Kogu globaalne fenomen lubab seansil naaseda veel üheks õhtuks, 1. detsembriks.

nickcaveandtheassMeie raamatukogus on tema raamatud “And the ass saw the angel” ja “The death of Bunny Munro” ning Tallinna Keskraamatukogus raamat tema kohta “Nick Cave: sinner saint: the true confessions“.

Nick Cave ei kuulu mu lauslemmikute hulka, aga mulle meeldib ta tämber ja tumedam olek. Laul, mis mulle tema esituses momendil kõige rohkem meeldib:

Tiina Sulg

Lisa kommentaar